Susu formula

Bby bru 1month p brt naik ckit jer ssu bdn x byk sis konfius Mcm ne bgi bb brt bdn ideal ?

1 Trả lời

Skrg ni pam ke

5y trước

Kalau baby blh menyusu direct, bg je. Kalau bengkak, susu yg awl keluar tu cair n tak naikkan berat baby tau. Yg ms kempis tu yg susu pekat, dengan syarat kerap bg baby. Bila baby kerap menyusu, susu akan lebih banyak. N jgn fikir susu xde, kena releks je ok. 😁 Sy smpai skrg xpernah pam pun, bg je bila baby nak.