strecthmark & perut buncit

bby almost 3months.. any product yg ssuai utk hilangkan strecthmark n perut buncit.?? so sad look my tummy everyday.. help me..

1 Trả lời

Hi mommy. Ms pantang haritu pakai bengkung x? Nnt perut akan slowly kempis balik. Tp kalau boleh jgn kerap ais. Sy haritu pun buncit balik tp dh 9 bulan ni terkawal la sikit Hahaha. Tp nk dptkan mcm sebelum pregnant mmg kena exercise sikitlah

5y trước

Pki bengkung utk czer... Xpun nnt dh ok2, pki girdle... Hari2