Bayi 5 bulan memang tak nak tidur ke

bayi tak suka tidur . Asal nak buai je dia nangis. Ini kalau malam la.. kalau siang dia okay ja. Pening la. #firstbaby

2 Các câu trả lời

boleh jadi baby awak tengah beralih bulan. mcm baby sy dh beberapa hari ni asyik nak nangis ja. ada org depan dia pon nangis. xdk org lagi nangis. nangis tu sungguh2 mcm org kena dera😅😅. mlm pula tido. tp akan jaga dan terus nangis lagi xangkat. dah 2 mlm iolls jadi burung hantu. haha. dah la kije. sgt2 kena bertabah😵‍💫😵‍💫😭

normal sis utk prangai baby brubah2 x kisah la bpe bln.. klu baby x nak naik buai, bley try tdokn kt tilam.. penat sikit la.. anak sye lately mcm tu.. mlm x nak buai, nak tdo tilam.. lme sikit la nk kne tggu smpi ttdo tu