Apa Susu Fm terbaik untuk bayi masuk 6 bulan

Recomend susu fm yg sesuai utk bayi. Skrg guna susu aptamil tp anak mcm tolak bila bagi botol susu. Yg teruk skrg bagi bf dlm botol pn xnak dah. Cuma nak direct feeding saja. Agak susah sbb sy berkerja dan nak x nak kena bagi susu dlm botol je. Dah praktikkn minim susu bf dlm botol seawal 3bulan, xde masalah. Skrg dh nak masuk 6m, susu fm/bf dia xnak.Adakah bayi sy x sesuai dgn susu tersebut. Mohon bantu 😭 firsttime mom

2 Các câu trả lời

sama dengan anak saya msuk 5 bulan tk mau susu dlm botol. susu firmula mmg dye tolak trus.

anak da 6 bulan, jd fokus pada makann..susu tu kira sampingan. kne try n error bab susu ni