Tolak Botol

Hye mommies, anak sy dh nak.masuk 4 bulan tolak botol, a few jenis puting dah bagi Pigeon, Tommie, Nuk Please suggest and kasi tips2 apa patut sy buat 1.suami beri dh 2. sy biar dia tunjuk tanda lapar sy bagi dia xnk 3. sy bagi tetek lepastu masukkan susu botol dia xnk juga 4.sy letak fresh susu baru pump terus bagi xnk juga 5. sy paksa terus dia minum n muntah kan semua balik n saya kalah bagi direct

1 Trả lời

Teruskan apa yang awak tengah buat sekarang ni. Jangan putus asa💪 Saya nak suggest brand bottle untuk awak - Philip Avent - Hegen - HeorShe *pilih puting newborn size sebab anak minum ebm kan? Nak bagi anak biasa dengan slow flow dulu.

5mo trước

Nangis macam mana tu? Saya sarankan awak follow FB babylanguage untuk ilmu tidur baby dan tangisan baby.