Tolak susu botol

bayi sy hmpir msuk 3 bln.. dan harini 2bln 18hari dia dah mula tolak susu botol sntiasa nak direct feeding n xnk susu botol, sejak lahir smpai skrg sy memang campur susu n guna botol n susu yg sma. cuma 2/3 harini dia mula tolak susu. Sy risau sebab bln dpn dah msuk keje, nk tinggal anak mcm nie keadaan mmg tak smpai hati. takut berenti mngejut jer hari pertama 😅#firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

samalah anak saya mmg xnk susu botol langsung..puas ajar..huhu..tp sy housewife..ok lah lg..