Bayi tak berak selama 5,6 hari

Bayi sy dah 1 tahun 1 bulan. Tapi dy jarang berak. Dy pernah sembelit. And pernah berak taik yang keras. Tapi dah bawak jumpa pakar, and still tak berak berhari hari. Makan pulak banyak. Siapa boleh suggest untuk pemakanan atau cara untuk bayi senang berak? #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

2 Các câu trả lời

try bgi air ribena sbb dh setahun kan ? boleh bancuh tapi jgn bnyk sngt ..if tak try bgi makan betik yg penting air masak kne bnyak ..dan urut2 perut anak buat kayuhan basikal selepas mandi n sblum tidur....buat hari2... inshaallah boleh membuang

bagi banyak minum air..