Bernafas bunyi berkahak

Bayi saya umur 30 hari tak selsema atau berhingus, bila bangun dari tidur dia bernafas bunyi grok grok tu. Normal ke? Atau saya patut spray sterimar tu untuk buang?

1 Trả lời

Klu jumpa doctor dorang akn diagnose sbgai selesema juga. Pergi je klinik nti dorang bgi ubat titis. Tu air garam je utk cairkn hingus. Bergntung dgn bdn baby ada yg dlm 1mnggu baik tp ada juga yg lbih lma. Klu sterimar tu sesuai klu hingus jenis runny, klu nk guna sterimar juga pastikn sedut kluar terus ya jgn biarkn gtu je & sedut pelan2 & jgn kerap nti luka

2mo trước

Klu ikut pharmacist dkt klinik yg sy g tu dia gtau 2titis stiap lubang hidung secara mengiring, lpas tu tekap skjp dlm 30saat atas hidung