baby menyusu sekejap

Bayi saya sekarang 14hari, hanya menyusu badan hanya selama 4-5minit sekali sesi penyusuan. Dan jarak nya lebih kurang 1jam skali. Adakah cukup kenyang sudah @ tidak. Saya risau sebab baby saya masih lagi tinggi kuning nya. Semalam cek masih 220. Bagaimana cara saya nak bagi dia menyusu yg betul ya? Biasanya baby mommies yg lain ambil masa berapa minit utk lepaskan susu?

1 Trả lời

Baby saya Tak sampai 10minit menyusu. Tengok pampers and color najis baby. Kalau kuning means baby cukup susu. Malam kejut susu 1-2jam.