Suka Menjerit

bayi saya nak masuk 4 bulan pertengahan bulan ni, beberapa harini anak saya kerap menjerit yg nyaring dan macam saje2 dibuat kadang2 sampai nak muntah sebab menjerit ,normal ka ?

7 Các câu trả lời

eh sama lah. anak saya pun suka menjerit, nak masuk 4 bulan jugak, suara nyaring kuat pulak tu, satu blok bole dengar 😂 dengan air liurnya meleleh macam buka paip air 😂😂😂

ya Allah hahahaha sama sangat menjerit jerit sejak ada suara ni kadang saja saja je 😂 bukan nangis pun. anak saya pun 4 bulan

ank sy msuk 4 bulan pon gitu ..tapi dia jerit pastu snyum ketawa ..dgn air liurnya lgi ...excited dgar suara sendiri kot ..😂

sama la baby sy pun.kdg tu smpai tersedak pun ada sbb dok main air liur sama.kitanya takut cpt2 tepuk.

btul sgt tu awk.. anak sy 2bulan lebih... dlm mggu ni bru start menjerit ... 😂 kitaa first mom kalut laa 😂😅

Growth spurt. OK la tu dia tahu dia ada suara.. 😁Nak test volume

2mo trước

budak kalau kita guna jangan tu dia tak ambik.. drpd kita kata jangan jerit, better kita ajar dia apa nk buat, ckp perlahankan suara

Haha