Bayi baru lahir 22 hari ketika menyusu kaki menendang2,adakah normal?

Bayi saya ketika menyusu,selalu menendang2 kaki,adakah normal ataupn bayi saya terlampau aktif? Penah bayi ibu yg lain mcm bayi saya? D usia 22hari?Hanya ketika menyusu sahaja .#firstbaby #bantusharing #firstmom

1 Trả lời

ada campur guna botol ke menyusu baby? kalau ada campur botol mungkin baby dah nipple confuse. ataupun kalau tak ada guna botol, aliran susu laju. boleh cuba guna teknik gunting pegang hujung breast. ataupun marmet dulu masa breast penuh sebelum menyusu baby

2y trước

Baby saya dari lahir memang guna btol jer sis..