5bulan-belum pandai bergolek

Bayi saya berumur 5bln, tp dia tak pandai bergolek untuk meniarap, berpusing pun tak pandai. Apabila saya dukung, kepalanya masih belum stabil.. masih bergoyang2 menandakan lehernya belum kuat.. tp apabila sy meniarapkannya, kepalanya tegak (stabil).. perlukah saya risau, kerana bayi seusianya dah pandai meniarap dgn mudah dan leher kuat.

1 Trả lời

Setiap baby lain2 sis. InsyaAllah xlama lg akan meniarap n bergolek tu.

4y trước

Alhamdulillah, anak saya dah pandai meniarap.🤲