Bayi 7Bulan maaih belum bergolek.

Hi..anak saya lambat utk meniarap..masa 6 bulan baru meniarap..skrg dah 7 bulan belum masih belum bergolek...Tapi dia aktif, pandai buat bunyi, and kemahiran lain dia ok sgt..cuma kalau nak mengesot ke @ golek2 masih blom..boleh bantu saya bagi tips @ pencerahN?

1 Trả lời

Awk cuba ajr dia sama...tolong dia buat ke...nant lama² ok la tu... Biasa setiap perkembangan bby ni xsama awk... Mcm ank sy dia mula duduk umo 5 bulan n beljar duduk sndr tanpa bantu dlm 6 bulan tp dia merangkak masa 8 bulan n skrg dh msok 10 bln dia belajr utk berdiri plk tanpa sokongan... Cuma kdg tu kne rajin bantu dia lpstu bia dia buat sndr... InshaAllah lama² dia pandai la awk