Bayi kerap tersenyum ketika sedang tidur

Bayi saya 1 bulan lebih, boleh dikatakan hampir setiap kali dah nak tertidur, mesti tersenyum kadang ketawa hingga mengeluarkan bunyi. Normal kah situasi ni sekiranya ia kerap?

9 Các câu trả lời

normal tu sis bila baby tdo akn tersenyum atau ketawa org tua2 dia main dgn kembar dia..baby sya until now pn kalo tdo akn tersnyum dan ketawa 😊

Mak sy selalu cakap yg baby boleh nampak malaikat. 😊Sebab tu dia asyik tersenyum2. Wallahualam. Dia happy la tu mommy pandai jaga dia. 😆

Normal..baby sy pn sama..sbb baru lg trbiasa mcm tue dr dlm perut..main dengan uri mak sy ckp..😅

Baby sama je mcm kite... Klau kite mengigau ckp2... Baby mengigau senyum2... Cm tulah

Biasalah tu baby pun ada mimpi dia jg..xperlu risau la k

Normal . Dia main gn kawan dia tu . Hehehe

Bergurau dgn kwn dia tu..

Yup baby I pon camtu jgk

Normal