JADUAL SUSU BAYI 3 1/2 BULAN

Bayi last susu kul 9pm.. latih tdur sendiri n tertidur lebih kurang pukul 10pm.. 3am masih tdak bgn menyusu. (sudah 6 jam x susu) selalu kul 1/2 akan jaga minta susu.. adakah nornal? atau sy perlu kejut? #1stimemom #bantusharing #jangandibully #pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #firstbaby

JADUAL SUSU BAYI 3  1/2 BULAN
2 Các câu trả lời

perlu kejutkan..mcm ank sy jns sdp jgk tdo..die bukan xlapar..bile suakan puting cpt je isap..lme pulak tu..ank sy pn sebaya sis..waktu mlm sy akn kjut kn die 3 kli utk mnyusu..time nilh Susu ibu plg baik utk tumbesaran bb

nrmal dan perlu kjutkn