Haii

Batuk²..!! ?? Suggest makan ape ye utk kurangkn batuk

7 Các câu trả lời

Sy xde makan ubat msa batuk2 hr tu..dkat sebulan jg batuk2.. lpas tu sy ada tbaca petua dr org2 d komen fb kwan..katanya minum air twister oren tu bole hilangkan batuk2.. sy pn try la mnum.. alhamdulillah lpas 2botol kecik sy mnum twister batuk2 pn kurg..n beransur baik..smpai skrg xda batuk2 da lpas mnum twister tu.. sis cubalah mna tau sesuai.. 😅

Klau batuk sis kurgkn mkn mknan yg brminyak...and try ubt batuk klpa laut

Sy amalkn, mkn buah naga sebiji setiap hari... Lpas seminggu hilanglah..

same lah batuk2 dh 2 minggu,. sampai sakit perut mcm menekan.😣

Perah lemon mix dengan honey 👍🏻

Fisherman friends yg gula2 tu

Woods pun ok