batuk 2minggu, pregnant 7week...

hai, boleh tak suggest batuk berkahak dh 2 minggu, tak baik2. bole suggest tak/sape2 ade experience nak baik??? dh jumpe doc klinik swasta gn KK dah, dah bagi ubat batuk, antibiotik, ape semua still batuk lagi.. ? nak makan ubat banyak2 takut sebab awal pregnancy... please help me. sampai strrss dibuatnyee?

2 Các câu trả lời

Saya pun ada batuk jugak dr awal preggy. Alahan pembawakan tu sis. Saya amal madu tualang original 1 sudu sebelum tido, alhamdulillah beransur kurang. Mungkin sis boleh cuba

4y trước

Minum yg original. Tak perlu tambah i

Pembawakan tu agaknya sis. Cer try makan madu. Tak pun pati delima.

4y trước

Sama2 😁