batu meriyan tu apa??

Batu meriyan tu dr darah beku yg tk hbs kluar ke .. maaf lah tk Tau .. tp Masa bsalin anak no 4 ,Ada sorg nurse ni ,dh siap jahit ,dia seluk blk dlm sampai Saya menjerit ,Saya ckp sakit .. tp nurse tu ckp ,kena buang hbs darah beku ,klo tk nti u jgk yg susah ..

2 Các câu trả lời

Batu meriyan tu xsilap sy pintu rhim. Mmg mcmtu sy pn cakar nurse msa seluk lpas jahit tu. Sakitnya aduii 😑

5y trước

Ngilu..haha...skli lg msa nk kluar wad..doc seluk lagi.. ya ampun..😣