Alhamdulillah done basuh baju baby.. due 8 Feb 2021..dah 32 weeks.. InsyaAllah baby girl.. 🤲❤️

basuh baju baby

Alhamdulillah done basuh baju baby.. due 8 Feb 2021..dah 32 weeks.. InsyaAllah baby girl.. 🤲❤️
32 Các câu trả lời

Wah warna warni baju baby. Suka tgk. Semoga dipermudahkn urusan #TAPsupermoms

4y trước

ha ah baru perasan mcm2 warna ada😅😅 tq sis

semoga dipermudahkan urusan sis ye.. semoga selamat ibu dan baby.. 😍😍

4y trước

aamin.. 🤲 tq sis😊😊

hihihi.. saya baru nak basuh baju baby.. 35 week 1 day.. due date 7/2

4y trước

ya.. semoga kita semua di permudahkan..😊

wah best nye dh tk lame dh lgi tuh..semoga dipermudahkan ye..

4y trước

skrg dah 35 weeks 4 hari dah sis... nervous pulak wlu anak ke 5 😂 tq sis... 🤲

saya 34weeks 1days dah hari ni smua dah siap packing😁..

4y trước

kan..sy ni tak sabar² nak cium bau baby😁mklum 4tahun berehat

alhamdulillah.. mcm keluar awal ni ujung bln 1.. hehehe..

4y trước

insyallah.. Amin.. semoga dipermudahkan😊

waaa...kita januari 2...tp apa2 xsiap lagi🤦🤦

4y trước

xpe sis maseh ade mase lagi hihihi moga dipermudahkan semua ye🤲❤️❤️

Due Saya 13 Feb.. dah 34 weeks bbrp Hari dah...

4y trước

wah.. semoga dipermudah segala urusan kita sis selamat ibu bayi🤲❤️

Sy due bln march, sebulan 1x cuci baju anak.

4y trước

Yup, InsyaAllah sis.

Terbaik👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍

4y trước

🙈🙈❤️❤️