Alhamdulillah done basuh baju baby.. due 8 Feb 2021..dah 32 weeks.. InsyaAllah baby girl.. 🤲❤️

basuh baju baby

Alhamdulillah done basuh baju baby.. due 8 Feb 2021..dah 32 weeks.. InsyaAllah baby girl.. 🤲❤️
32 Các câu trả lời

saya due 14/2 skrng dh 34weeks 1day🤲🏻

4y trước

wah lebih kurang due sy je.. hihihi... semoga Allah permudahkan urusan kite bersalin selamat ibu dan baby.. aamon🤲🤲🤲❤️

sy 9 feb sis...doktor ckp mcm girl jg 🥰

4y trước

oh ye ke.. InsyaAllah 😊.. moga dipermudahkan kite ye

Sis basuh baju baby guna tangan ke mesin?

4y trước

mesin je semua sis cume yg warna putih je sy basuh putih sahaja.. xcampur warna yg lain.. Alhamdulillah xturun kaler pun ok je semua

sama bulan Ngan sy..sy due 26 Feb 2021

4y trước

😍

semoga dipermudahkn ibu bersalin amin

4y trước

aamin tq sis 😊

Semoga dipermudahkan segala urusan

4y trước

aamin.. 🤲 tq sis 😊

Sy dh 34 weeks 6 day due 9/2 😁

4y trước

hihihi beza sehari je kite sis.. sy 8 Feb.. tapi kena serah diri 7 Feb klu x bersalin lg sebab sy gdm on diet🙈🙈🙈😅

mg dpmudahkan segalanya..aamiin

4y trước

aamin... 🤲 ❤️...

Hari ni berapa weeks dah?

4y trước

hari ni dah 35weeks dah sis.. basuh je awal.. packing beg hospital nya baru siap pack berapa hari yg lepas😅🙈

Alhamdulillah.. Xsabarrrr kn.

4y trước

ha ah xsabar sgt2 pada masa same nervous juga wlupun dah masuk ke 5 kali 🙈🙈