macam mana

baru tahu kandungan dah masuk 4 bulan sebab period tak teratur

3 Các câu trả lời

tahniah.. buat je buku.. kena marah kejap je sbb lambat buat buku..

4y trước

Terpakse buat buku dekat klinik swasta. After that baru refer klinik biasa. Takot kene marah

p klinik je sis bgithu nurse redha je la klau kena mrh dgn nurse

4y trước

Hihi. Pergi buat buku dekat klinik swasta. Lepastu refer KK boleh kan

So??nk ktorg buat ape?

5y trước

Ya allah...kenapa la komen kata2 kesat....mmg dr kecik cmni ea