Hai, sy mempunyai period yg tidak teratur. so, mcm mane sy nak tahu berapa usia kandungan sy sekrg?

contoh date last period 9/4/2023.

2 Các câu trả lời

Klu period tak teratur pon sama juga, kira dari 1st day last period. Tarikh tu dikira 1w0d then boleh expect due bila. Pastu bila check up time to time, scan time to time tarikh due date akan berubah lagi.

scan. tengok size baby. Sy pun mcm awak. period tak teratur.

1y trước

aah scan. haritu 2 bulan tak period. scan, nampak ada kantung kecil. dalam 4w. tapi scan tvs la. scan atas takut tak nampak.