33weeks prepare!

Baru siap packing ni haa. Time packing dia punya excited macam kejap lagi kau nak masuk labour room? baru 33weeks baby dah start mengeras. Dengan sepakan nya yg luar biasa tu buat perut aku rasa nak berlubang ? semoga dipermudahkan urusan bersalin ku. Buat mommy kat luar sana dah prepare ke tu, yg due date bulan 4 tu. Semoga dipermudahkan yaa. Amiinn

33weeks prepare!
36 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkn urusan awak..saya baru 29week..tak sabar nak packing jugak..tunggu 31 week baru nak packing

Due kita sama bulan 4 😅😆 Kna brsalin Awal 2 mnggu sblum due, sebab sangkot gdm😁

saya bru 24week tapi adalaa sedia cikit...semoga dmudahkan segalanya...amin

Sy 31week blm packing lg ..sbp ada brg blm lengkap ..hrp sempt bli.due date 28/4

5y trước

Takpe sikit sikit je dulu. Senoga dipermudahkan urusan

Baru siap packing td... baru 31w.rasa lain mcm mengerasnya tu yg siap awal2 😄

5y trước

Bila dah start mengeras tu. Memang kena lah prepare awal takut tak sempat 😂

Allahumma Aamiin.🤲🏻 Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye sis.

Tgok sis exicted lak nk prepair bju bby. Bru 35 weeks bru nk pack brg. 😁

5y trước

Itulah smalah ank first jugak. Huhu. Ok. Tq smga dipermudahkan jugakk.

bagus prepare awal ni... nanti xde kalut... hahah.🥰🥰😍😍

waaaahhh eksaitednyaaa dgr!! moga dpermudahkan urusan smuanyaaa

sy 21w 1d pn dh hampir siapkn brg spenuhnya.. 😅👍👍👍