Baju mana satu?

Hi saya first time mommy to be. Saya punya due date 28/9/22 ni and tengah prepare barang2 untuk hospital. Boleh bagi cadangan untuk labour room tu baju baby prefer yg rompers panjang tu ke baju lengan panjang bulat2 ke macam mana?? Kemudian mommy's side nak kena prepare apa je ye? #1stimemom #advicepls #pleasehelp #firstbaby

1 Trả lời

Utk LR ibu cuma bawa maternity pad & panties. Sepanjang dkt hsptl ibu pkai baju hsptl shj. Bila discharge pkai baju sndri. Bby pula bawa 1 set baju lengan panjang, seluar, mitten booties, pampers, kain bedung. Mitten booties tu simpan dlu sbb kdg2 nurse xpkai kan.