tompok coklat dah takde, boleh saya tahu bedrest tu macam mana ye ? ada possibility tak untuk tak gugur ?

baru semalam ada tompok coklat, tapi harini alhamdulillah ah takde, dan saya ada nampak berkenaan dengan bedrest tu. itu macam mana ye nak apply kan ? kalau kita bedrest, ada tak possibility untuk tak gugur ? saya risau sebab kandungan pertama

2 Các câu trả lời

Bedrest maksudnya kena baring / rehat sahaja tak boleh bt kerja apa2 malah basuh pinggan ke sapu sampah pn jgn. Masak lagi la tak boleh. Hanya baring. Bangun sekejap2 je nk pi toilet, makan, smbhyg. Sembahyang pn sy solat duduk atas kerusi shj. Jgn bt pergerakan yg bg tekanan dkt perut. Sy buat cmtu alhamdulillah dah takde bleeding / spotting, dgn Kuasa Tuhan. Selain tu, mkn ubat kuat rahim yg dr bekalkan. Jaga kandungan baik2 ye.

better check dgn gyne..