Worries...

Baru pregnant 5 minggu, keluar darah warna coklat,normal ke? Tp xde rasa sakit

2 Các câu trả lời

kalau bab drh kluar ni coklat ke apa baik terus jmpa doktor wlpon xsakit..pengalaman pertama saya..gugur..kali kdua nmpk je cmni sy trus pergi...dpt ubat kuatkan rahim..so sy bljr ssuatu..nmpk je benda xkena trus jmpa doktor jgn lengah2..

Sy pernah alami waktu 5 minggu. Doktor kata normal. Kalau risau, boleh ke klinik untuk minta pendapat doktor.