Normal ke kalau keluar darah coklat sedikit masa 6 week

Assalamualaikum,sy baru 6 week,pagi tdi ada keluar darah macam warna coklat sikit,normal ke?siapa ada pengalaman?tapi xde rasa sakit pon,

4 Các câu trả lời

Biasanya pendarahan ini terjadi apabila telur yang disenyawakan melekat pada lapisan rahim. Ia dikenali sebagai pendarahan implantasi. pengalaman saya , darah tu tak banyak pun . tak penuh pun pantiliner.

semua bleeding waktu pregnancy adalah tidak normal. sila pergi check ya sis. moga Allah jaga 💜

Tak normal, kena terus pergi check doctor takut ancaman miscarriage. Bdn org lain lain

sy pun baru kna mcm sis. sy trus g scan. alhamdulillah nmpk jantung bby dupdap.