alahan

Baru nak masuk 6 week dah start alahan .. rasa pening2 .. kembang tekak 24 hour .. tidur je baru tak rasa semua tuhh .. bau nasi rasa kembang .. makan apa pun sume tak kena .. tapi telan jugak baby .. nak buat kerja sume tak larat .. raya tahun ni suram sb dah start alahan dengan makanan .. im sorry suami .. istri tak ley nk masak .. bukan mengada2 bukam lembik tapi alahan ni teruk sangat ..??? semoga saya dan ibu2 diluar sana yg hadapi alahan terus kuat ..

alahan
1 Trả lời

Faham sgt rse ni.. btw elakkn mkn nasi sbb mmg mostly org alahan nasi tkleh masuk tekak nanti muntah so ganti la. dgn mee ks bihun ke roti.. n baca la ilmu dari doctor ni ok

4y trước

Tq sis bg info .. 🤩