Pengalaman trimester pertama mengandung..

Baru nak masuk 6 minggu ada ke mcm sy..alahan xada tapi perut rasa kejang bila malam dan bila baring.. Normal ke? Risau pulak sy. #ingintahu #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

normal sbb baby baru nk membesar. selagi sakit tu x melampau sakitnya dan x berpanjangan sepanjang masa inshaaAllah xde pape. selagi xde spotting inshaaAllah okay je semua. sis banyakkan rehat, banyakkan minum air masak ya. 🥰

Normal sis, ada penempelan pada dinding rahim. Rahim nak berkembang tu 👍🏻