tyroid

baru lepas buat ultrasound, doktor detect sy ada tyroid..sapa2 ada pengalaman..sy risau effect kat baby...sy skrg tgh pregnant 21 minggu

1 Trả lời

Hyper atau hypo thyroid? Apa pun Kalau dr dah detect, dia akan bagi ubat utk control thyroid hormone. Saya pernah kena masa mengandung. Dr akan bagi ubat yg sesuai.. In Sha Allah tak ada kesian sampingan atas Baby ... jangan risau.. Kalau stress, thyroid akan lebih tinggi

5y trước

hypo...terima kasih ye bg info..