penyakit tyroid

assalam sy skrg dlm dilema sy preggy 4 bln n skrg ad tyroid chek dkt hspital doc bg tau tyroid normal tp sy skrg mnjd letih lesu jantung laju sentiasa berdebar2 n sy bca ksan tyroid ini boleh mmberi rsiko kpd bby sy mjd tkut sbb nie ank first sy xde pglman mohon sape2 ad pnglman mcm nie bg pencerahan maff ayat kucar kacir

2 Các câu trả lời

sama mcm sya pnya akk..dia tyroid smpai akar pnjang sudah..doc smpaikan sruh buang baby tpi dgan izin Allah s.w.t smua nya slmat..akk sya pergi cari bidan yg boleh kecut kan tyriod..smga dupermudahkan..jgan trlalu bnyak brfkir dan pantang sgla makanan yg berurat..

maaf sy x ad Pnglman .sy up kn post sis moga ada yg bagi Pnglman..