Kencing kotor

Ade tak mommys yg sangkut kencing kotor mcm sy…esok kne repeat urine test n ambil sampel dari bawah kata dokter. Sakitt ke erkk??

2 Các câu trả lời

urine test tak sakit. ambil sampel kat vagina tu, kalau kita relax, tenang, control nafas ok, tak sakit... (pengalaman sekali) kalau cemas, takut, tak ready, pengalaman saya sakit 😅 kena tenangkan diri lah.. (pengalaman 2x). sebab tak sangka kena cek vagina masa jumpa doc, tu yg terkejut, tak ready tp saya pula on je sebab tak nak tunggu lama next date)🤭

tak sakit pun, tapi jgn keras kan badan..