Belum buka buku pink

#bantusharing kandungan dh msuk 29mggu 5hari.. tapi saya masih belum buka buku pink .. disbb kn masalah rumahtangga yg saya alami sekarang ..suami abaikn saya dan berkahwin 1 lg ..skrg sy keseorangan .. dan apa pendapat anda semua .. masih boleh kah dan sempatkah saya ke klinik berdekatan untuk membuka buku pink ??😢

9 Các câu trả lời

boleh sis.pergi je klinik.daftr kehamilan.sis perlu kuatkan semangat.move on.jd diri sis dan baby dalam kandungan elok2.Tiada siapa nk kuatkan semangat kita melainkan diri sendiri.sis beruntung dikurniakan rezki anak oleh Allah.jgn bersedih.Allah sentiasa ada.bersangka baik dgn Allah ye.jgn sedih2 sis.kuat untuk baby dalam kandungan..jg diri baik2 sis

3y trước

terima ksih ..alhmdulillah .semua nya dipermudahkn tadi .. syukran ..amiin

pergi je buka buku...nti kl nk bersalin senang doc,nurse ad rujukan...lgpn bl dh ad buku nurse blh pantau baby dgn sis..abai kn sj kl nurse berleter demi kebaikan sis dn kandungan ..paling penting buka buku utk pantau perkembangan kandungan

untuk kes macam puan biasa nurse bebel sekejap, bukan apa risau kesihatan puan dan baby. di mana pun puan berada, jaga diri baik². semoga urusan puan dipermudahkan Allah. puan ibu yang kuat dan hebat.

3y trước

btul tu sis ..potpet2 .. hehe..ap2 pn trima ksih ..alhmdulillah ..smua nya dh selesaii .syukran

better puan bukak buku pink, utk memudahkn proses bslin puan.. sbb kalo puan bslin di hspital krajaan, agak ssh kalo xd buku pink.. smga urusan puan dprmudahkn

3y trước

trima ksih ..alhmdulillah.. smua nya dipermudahkn tadi ..amiin ..syukran

puan jaga diri & baby baik2 ya. Kena kuat demi baby, anak puan tak tahu apa2. Jika puan ada apa2 keraguan kami di TAP sudi bantu & sokong puan. ❤

3y trước

terima ksih ..alhmdulillah .. smua nya dh selesaii td .. amiin

Boleh. Puan cuba call klinik terdekat & set appointment. InsyaAllah nurse & Dr akan bantu puan. Semoga dipermudahkan urusan😊

3y trước

terima ksih .. alhmdulillah ..semua nya dh s3lesai tadi ..

Semoga urusan Pn dipermudahkan insya allah.,Pn kena kuat utk anak2 dan bby yg bakal lahir…

3y trước

terima kasih atas sokongan dan doa nya ...amiin...

mnkin bolehh sis ,biasa dkt tmpt sy 12week nurse dah bising..

3y trước

alhamdullillah sis

Sis kena kuat, untuk baby. Semoga dipermudahkan 🌹

3y trước

trima ksih atas sokongan .. alhmdulillah..smua nya dh selesaii tadi ..amiin