Ade tak ibu2 yg bsalin czer,habis je pantang terus makan ayam...okey tak luka?

19 Các câu trả lời

Sy dlm pantang mmg mkn ayam, lepas tu hari2 mnm squick tnpa gula dan buah oren, kejap je luka kering..

1y trước

ye ke...sye ni hari ke 44 bru luka blubang tertutup.....

boleh je . saya masa tgh pntg mkn juga ayam. nurse sendiri ckp ayam boleh mkn protien

makan je asalkan awak x de allergic.. lps bersalin pun hospital dh bagi makan ayam..

saya lepas bersalin, hosp. bagi ayam tuh terus makan da awak. 😅 .

1y trước

samalaa, bersalin pagi tghari lauk ayam.. selagi tak ada alahan okay je tak perlu risau.. luka sy okay je, cuma bnyk berjalan ke kk sbb anak kuning kan .. luka bhgian hujung kiri kanan ada benang dimatikan tu yg lambat sikit tutup.. first time czer xrasa sakit sangat bagi sy tu yg ligat semacam 😅

Saya czer pagi, malam dah makan sup ayam sis 😅

masa pantang pon saya makan ayam . try n error sis

1y trước

tq sis..

oke sis..tq info...

okay sis..tq info

xda masalah