Tahun ni 2x keguguran ketika 5minggu dan sekarang saya disahkan hamil lagi tp sangat risau dan takut

2 Các câu trả lời

sama dgn sye last year. 2 kali gugur dkt². now pregnant lgi ke3. dah nak masuk 15w dah. mommy jgn angkat berat. byk kan rehat. mkn folic acid.jaga mkn. elakkan bersama dgn husband dlm masa 3bulan sbb kandungan masih awal lagi. jgn stress.

2y trước

terima kasih bg pandangan ❤️

InshaaAllah doa yg baik2 ye sis. Take extra care banyakkan berehat yg stress2 . Semuanya akan okey

2y trước

Sama2 sis ❤️