Hai..mummy..sepanjng pregnant mummy minum Susu ape?boleh sharekan minum Susu apa..

21 Các câu trả lời

sy minum fernleaf yg famly tu je...murah..semua mmpu milik..even baby sy lahir 35 mgu, which is 7 bln, tp dye sehat...organ dalaman mcm paru2 yg support pernafasan pon ok time lahir...even xckup bln pon dye xyh dok dlm inkubator...tulang dye kuat...xlembik masa baru lahir...smpai lah skang ni da 4 bln berat dye da msuk 7kg lbih...alhamdulillah...

Saya minum susu C2Joy. sebab dia susu kolostrum asli dan bebas gula. inshaAllah boleh bantu kuatkan imun badan juga terutama time tgh preggy ni. Nanti nak try susu Mamadil pulak. sebab susu mamadil sedap. 😁

2kali pregnancy, saya minum dutch lady fresh milk je. senang xyah bancuh. bila2 nk minum ambil dlm peti ais 😂

Frisomum honey gold sedap x manis. And bole jgk cuba susu kambing mamarizki kurma sedappp sgt

Susu kambing DKE. :) tanpa gula dan kandungan karbohidrat kurang 15g per serving

sy minum susu hl je. tukar2 perisa strawberi & natural. seminggu sekotak

susu wildan..sesuai untuk ibu hamil ada gdm..sedap sgt

susu rizqi mamadil. elok utk cantikkn hb 😊

wildan mama Premium.. mcm eskem vanilla.

sy minum susu lazz (susu kambing+kurma)