Hai ibu2 dan mommy.. Sya nk tnye ank sya 8bln kena cirit birit.. Ad x ptua hilangkn ciriy birit ank

6 Các câu trả lời

Hi mommy. Kalau pengalaman masa anak saya kena cirit birit. Pastikan mommy bagi makan dan air secukupnya. Tukar pampers kerap even cirit sikit pun. Masa cirit lagi senang kena nappy rash. Bawa anak jumpa pediatrics mereka akan beri ubat yang sepatutnya dan mereka akan bagi nasihat mengenai cara penyusuan

2y trước

hari tu gi checkup brt xnaik pas2 dr bg air garam.. sya tgh pkr susu ape sesuai tok dia.. pnt asik berak je

ank menyusu pe..klau fm kne stop dlu klau susu ade laktosa n gantikan y less laktosa sementara..bg bubur nasi kosong n air masak

2y trước

skrg dia susu dutch baby.. pas mnyusu msty berak padahl mmg dia mnum susu tu dari lahir

susu apa sis tukar untuk atasi cirit birit dia..saya dah 3 susu tukar..dutch baby,dugro dan lactogrow..semua cirit..

12mo trước

susu dtch baby..skrg dy 2thn sembelit lak😌

sama la...sy pon mengalaminye skg.. anak BF.. susah nak bg dye minum air garam

hii sis dapat ptua sdh ka mcm mana sbb ank Sya pun sma jga skrg ni😥

8mo trước

Salam sis, nak tanya sis tukar susu apa ye? Anak saya dah dekat 2 minggu ciri biri dah tukar susu sama juga.

maybe kene tukar susu