Saya pregnant 19 weeks, normal ke kalau selalu cramp perot? dan xpe ke kalau puasa mcm biasa. Sape ada pengalaman mcm sy

1 Trả lời

Jika perut cramps lama dan sakit, lebih2 lagi Puan sedang berpuasa seeloknya tidak berpuasa. Risau mudharat pada diri dan bayi. Maybe baby lapar.. Atau boleh juga puasa selang seli. Tapi jika bayi aktif bergerak bole je teruskan puasa. Kita ada rukhsah dalam puasa utk ibu hamil. Takpa nanti kita ganti puasa tu. 😊 Jaga diri ya, semoga dipermudahkan urusan Puan selalu 🤲🏻

3y trước

Terima kasih puan.. saya selang seli je skrg.. sehari puasa sehari x.. sbb rsau kan.. xnk pnting kan diri sndri.. mudah mudahan di permudahkan.. terima kasih atas perkongsian yer..