Jaundice (kuning tak turun)

#bantusharing #Nanya #mommybuntu #1stimemom #firstbaby #seriusnanya Hai mommy's... Boleh sharing tak macam mana mau turunkan kuning baby selain bagi susu badan. Dah kerap bagi susu pada baby. Tapi still tdk turun kuning. Risau sangat. Buntu pun ada juga. Sedih bila tgok baby nangis2 bap kena cucuk hri2 cek kuning. Mommy's tolong saya. #helpfirstmom #sharingiscaring

2 Các câu trả lời

Saya haritu bagi air anggur hitam. Perah biji anggur dalam stgh sudu teh bagi die minum. Terus mendadak turun. Tapi gi kk jgn bagitahu pulak awak buat gitu. Tapi tu baby sy la die okay je. Pastu sy mandi dgn air asam jawa. Elakkan lampu kuning baju kuning ape ape barang kuning. Ibu pun jgn mkn kunyit ke kari ke mcm tu.