Bibir bayi sy berwrna hitam normal ke? Risau lak sy tpi mmgdari lahir sy perasan gelap 1Bulan 10hari

8 Các câu trả lời

Anak sy yg first lahir mmg hitam betul bibir dia... sampai doc buat mcm mcm test takot ada berkait jantung. Tp Alhamdulillah sehat. Yg no 2 pun bibir gelap juga...dh mmg genetic gituu. Nnti slowly dia pink ..

tanya nurse untk kepastian ye.. sbb kurang oxsigen pun punca ank bibir gelap. mcm ank sy sometimes bibir gelap rupanya ada masalah jantung.

Nanti kalau ada KK appointment, tanya nurse. Saya sikit2 pun saya akan bagitau dan tanya. Takut kalau ada apa2.

normal sis..anak sy pn mcm tu dulu..lama² akan pudar and bibir baby pink skrg

pglmn sy normal lme2 nnti brubah warna bbir anak.

Normal. Nanti lama2 dia merah

3mo trước

Alhamdulillah lega dgr terima kasih

normal sis..

Normal