Salam, ada petua hilangkan kning tak? Dah mcm2 cara buat, tak trun, skrg dh 19 hri.. masih 237 kning

5 Các câu trả lời

Salam. Anak saya pernah kena hampir sebulan. Takda cara lain memang kena kerapkan susu dia 2 jam sekali. Baby akan jadi cepat mengantuk bila kena jaundice so kena kejut kan juga untuk bagi susu. Struggle sebab kadang kala mereka susah nak bangun tapi kena juga kerap bagi. Memang mental kena kuat dengan baru lepas bersalin kan. Moga dipermudahkan ya urusan mommy

Time anak sa kea kuning sa guba susu famula kambing jenama karihome,guna 2 tin ja trus kuning baby turun,dlm masa seminggu ja last check 69 trus stop cek kuning,Syukur Alhamdulillah 🤲🏽

lepas cek hati tak ada apa2...terus tak ada follow up apa2 dgn kk/doc... Alhamdulillah semua oke i think more than a months juga la hilang... kena kerapkan menyusu anak, its better kalau bf

Ank saya prolong jaundice sbb darah ibu n anak O. Its ok klu dah buat test prolong klu result ok InsyaAllah jaundice akan slowly hilang. Jngn risau ya

Anak prolong jaundice ke? Susu kan anak setiap 2 jam... duduk bwh lampu biru tu...