Normal ke kalau baby umur sebulan lebih asyikk meragam waktu siang? Angkat dukung baru diam?

1 Trả lời

Yes normal. Klu baby dah tido ltk lah bantal both sides dia. Baby belum biasa lg dgn dunia luar perut mak dia.

3y trước

Sama². Sbgai ibu baru kita kena take notes semua yg anak kita suka & tak suka. Hari² ada pengalaman baru. Ada yg akn buat kita stress, ada yg buat kita senang hati, ibu kena bersabar ye klu baby tak cooperate ngn ibu. Dan yg plg penting jgn dgr kata² mostly org luar. Sbb kita as a parent kita tahu apa yg baik utk anak kita. Kita ada mothers instinct kan gunakan ia utk baby. Klu rasa2 ada yg tak kena ngn baby boleh share kt TAP atau klu msh was2 bawa jumpa doctor terus. Semoga permudahkan segala urusan buat awk.