Kenapa baby refuse susu badan lepas perkenalkan dengan botol susu ? Kat rumah pun kena pump . Helppp

2 Các câu trả lời

sebab dia rasa menyusu dari botol lebih mudah, sedut sikit jek dan susunya keluar byk..klu mnyusu dari bdan, dia kena gerakkan anggota mlut mggunakan byk tenaga, kena isap lama sikit bru keluar susu, isap kuat sikit bru susu byk..penatkan? 😅 sbb tu bby lebih suke isap susu dri botol.. kena kurgkan botol tu, lebihkan mnyusu dri bdan , klu dia xmau terus pasni, jenuh puan nnti..hehe..

dia sedap puting botol