Saya pregnant baru 5 minggu . Tapi breast dah tak sakit and belum ada alahan . No spotting . Normal ke kejadian ni? 😭

25 Các câu trả lời

sy 5weeks dlu xde alahan..muntah ap semua ok..cume cram prot..da msok 6weeks ke ats.. muntah2 trok smpy msok air..mkn je muntah..mnum je mntah

3y trước

sama dgn sya sis. masa 4/5week ok xda ape. masuk 6week teruk alahannya. 2x drip air. semoga cepat hilang alahannya

masa saya preg anak first pun takde spotting dengan alahan, normal tu sis. mungkin alahan tu datang masa trimester k2 atau trimester k3..

normal je. sy drpd awal peknen sampai skrg 17w tkpernah ad spotting. cuma mmg dri awal breast sakit sampai skrg

Normal je, saya nk msuk 7 minggu bru ade alahan. Setengah org lnsung tkde alahan time preg

ade org langsung x de alahan dan perubahan hormon...jd x pelik sgt...lagi pun 5week masih baru...

Tak semua org ada alahan.. Syukur lah kalau mmg tk de alahan.. Senang je preg ☺️

sama sis. saya 5 weeks pun Belum Ada alahan. mungkin beberapa weeks nnti kott #frstbaby

Alhamdulillah kalau tak ada...kalau ada morning sickness...memang longlai la badan kita

Sy mengalami yg sama cuma sy ada spotting itu.. Risau dibuatnya.. Anak 1st

Assalamualaikum semua saya pergnant baru 18 minggu lebih