Ada tak yg kat sini pregy n nk buat BTL lps tu?mcm mana nk bgtau doktor ya klu kita nk mntak BTL

1 Trả lời

klu czer mmg BTL lps 3x operation. klu normal, dh bsalin byk kali blh minta nk BTL dkt dktr. bgtau je nanti dktr akn rujuk ke pakar.

1mo trước

semua kelahiran ank sy normal sis...yg last sy tmpah darah...2022 hari tu...masa tu pilihan doktor bgi iucd(betul ke tak nama ni)x smpai 2 jam sy tumpah darah n bnda tu trpksa d kluarkan...lps tu doktor pakar sndiri tnya setuju tak ambik btl..sy cakap mmg nk btl..dia slin jgk nama dn no hp..hgga ke sdh xda khabar...eh..tup2 skrg pregnant lagi..awal2 jgak kk tnya still nk mntak btl ke tak..sy ckp mmg kli ni nk btl trs..x nk tggu dh..doktor pun sy bgtau jgk...jdi persoalan sy skrg ada kh remark mereka tu nnt akn d ambik pduli msa nk beranak?sbb sy terfikie mohon czer trs btl hari yg sama..boleh ke tak?😅