Pregnant second baby afternoon czer 8 month

#bantujawab #Sharing_dong_Bund Hi mommy ada x sni pengalaman yg pregnant anak first czer lepas 8 bulan usia baby first tu dah pregnant lg .. dan skg usia baby first 10 bulan yg second dlm perut 2 bulan .. apa risiko ? Dan bole ka dan ada peluang untuk melahirkan secara normal untuk yg kedua ni .. ada x yg bernasib sma mcm saya .. saya risau la dan serba salah campur sedih dan happy .. fikirkan keadaan dan risiko nnt Hmm .. trauma nk czer lg . Memang x plan nak ada baby lg tp rezeki dapat lg Hm .. please bg pendapat mommy yg ada pengalaman sama ??

13 Các câu trả lời

hi awk, awk sma mcm sy, sy due bulan 12 thun ni, sy mula2 pun rsau tp doc kk positif sgt alhamdulilllah dia ckp jgn stress in shaa Allah xdk apa2..rezeki Allah bg.. tp kli ni kita kena jga lebih skit ye sebab kita czer pon belum ckup sethun kan.. apa pun be positif ok?

1mo trước

Ya awak syukur la klu mcm tu .. kuat semangat awak .. tp saya due bulan 11 ni ? .. bole tau x anak first awak czer jg ke? Dan brp usia anak first awak skg time awak pregnant kedua ni