Asyik menangis

Bangun je nangis, nk minum susu je nangis, nak tido pun nangis kenapa ye? Jujur sy dh penat nak hadap benda ni hari² 😞 Selalunya sampai bila ye baby jd mcm tu? anak sy skrg dh nk msuk 4 bulan.. Macam² cara dh cuba.. 🥴 #ingintahu #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #advicepls

27 Các câu trả lời

try la bg puting klau tk tahan sgt. mental ibu kna jga jgk . tp klau dh bg nnti ssh plk nk bg dia lps

sis boleh follow page Facebook BABY LANGUAGE . maybe ada jawapan yg boleh bantu disitu..

anak jenis high demand ni...kene tenang je..nnt sampai masa dia ok sendiri

yaa tu la cara bayi berkomunikasi ngan kita..kna bnykkn bersabar

semoga dipermudahkan urusan puan. aamiiin Ya Mujib

cuba belikan homeopati ..

cuba check. kembung ke?