Muka baby pucat seketika

Bangun dr tidur sy tngok muka bby dah kuning pucat mcm takde darah nasip sy kejut dia terus muka dia jd normal balik.. baby lupa bernafas ke? Takut juga mlm ni 2kali dah muka bby berubah

3 Các câu trả lời

bb sy pun pernah mcm tu masa newborn..sy sllu pantau.masa tu kuning dah free.masa first jd tu terkejut jgk knp kuning n lama2 berubah blk.cume x kerap n alhamdulillah just sementara.klau sis nk lbh kepastian nnt tye misi msa checkup

better peg klinik jmpe Dr trus sis.. memg ade kes baby lpe bnafas.. tp nie kes rare la...

bby kena jaundice ke ek? dh bwk g klnik?

2mo trước

better chck balik jumpa pakar peads . ..ke ada mslh dalaman ke mcm dkt jantung ke .. mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin