ingin tahu

Hello bakal mommy and mommy nak tanya denyutan jantung bayi bila bermula ??

15 Các câu trả lời

Biasa dari scan, seawal 6-7 minggu dah boleh nampak & doktor bagi dengar .. ada jugak yg lambat sikit.. mcm sy, sebab ada history miscarriage janin x berkembang & trauma sikit nak pegi scan 😅, alang2 sy pegi masa 10 minggu syukurlah dah nampak masa tu :')

5y trước

sy scan masa 6w3d ada kelip jantung dan dr bg dengar bunyi jantung bby 😍.. skrg dah 16w+

5y trước

Eh2 . Due date kita sama 😅😅 .

10 minggu sis 😊 kalau pegi scan boleh nmpk jantung dia kelip2.

5y trước

Baikla thank you sis

Macam saya scan 11 minggu jantung baby dah denyut :)

5y trước

I scan mingu ke 7 dah ade denyutan jantung

kalau cek dkt kkia, 4 bulan bru cek.. awal2 tak dgr lagi

5y trước

Ouh i see baru tahu, thank you sis

Sy scan 8weeks dah ada heartbeats baby. ☺

5y trước

Baik la sis thank you for info

Mcm saya 10minggu dah boleh dgr.. Hehehe...

5y trước

Ouh i see thank you tahnk you

Saya 9minggu dah nampak jantung berdenyut

5y trước

Thank you sis for the info

Usually starting from around 8 weeks

5y trước

Thank you for info