diet busui

Bagi tips dong diet busui apa aja menu ny

4 Các câu trả lời

Di tempat saya, setelah lahiran sebelum 40hari gk boleh makan aneh", hanya boleh makan nasi tahu tempe sama kerupuk, itupun hanya boleh di goreng kalo gk di rebus, dan manjur setelah 40hari bb turun 7kg

Klo ditempat saya dsruh puasa 40hr , gk blh mkn ikan cma blh mkn nasi dingin Ama kerupuk thu tempe yg dirbus doang , pkoknya gk blh mkn enak bun haha Dan taraaa manjur sekali

Susuin terus bund baby nya Tanpa diet udh manjur tokcer 1ons asi = 100kalori yg terbakar

susui sesering mungkin. dijamin kurus